Dag 3 ( 9 mei 2015) Asselt - Echtz (Duitsland) 84 kilometer

9 mei 2015 - Düren, Duitsland

Na een matige nachtrust, vanmorgen op tijd vertrokken. De route ging via Roermond en St. Odilienberg nog over Nederlads grondgebied.
Ongemerkt passeerden we de Duitse grens waarna de route bijna in zijn geheel langs het riviertje de Ruhr ging.
Een prachtige en rustige route welke bijna geheel autovrij is. Om ca. 3 uur bereikten we de camping "Echtzer Badesee" nadat we de tent opgezet hadden brak er een kort maar hevig onweer los maar voor de rest was het prima fietsweer.

Statistiek
Route: Asselt - Echtz
Afgelegde afstand: 84 km.
Aantal uren gefietst: 5 uur en 53 minuten
Gemiddelde snelheid: 14,2 km / uur
Toaal afgelegde afstand: 300 km.

1. Harrie V.:
    9 mei 2015
    Zo, zo al 300 Km. Goed gedaan! Zijn weer alleen thuis, De auto is groen van de stuifmail. Word gewassen
    Groeten Harrie en Annie
  2. Rob en Aafke:
    9 mei 2015
    Fijn dat alles goed gaat volgens schema, rust goed uit , kijk uit naar jullie volgend verhaal. :)
  3. Aafke en Rob:
    9 mei 2015
    Als ik het zo lees gaat het voorspoedig.
    Er komt beter weer aan, minder wind meer zon.
    Voor straks, een fijne nachtrust.
  4. Antoinet:
    9 mei 2015
    Een beetje droog gebleven? Voor morgen weer veel fietsplezier!
  5. Jan en Thea de Lange:
    9 mei 2015
    Fijn dat jullie een goede start hebben gemaakt. zet het voort! Wij volgen jullie. Gr. Jan en Thea.
  6. Cor en Ineke:
    10 mei 2015
    Hopelijk hadden jullie alles binnen in de tent staan en en plastic zakje over de zadels.

Hierbij de weersverwachtingen voor de komende week in Duitsland namelijk: krachtige wind vanuit het zuiden met zo nu en dan heftige regen

Grapje!
  7. Iris:
    11 mei 2015
    Wow 300 km al. Ik blijf jullie volgen :)
  8. Christel:
    12 mei 2015